söndag 8 maj 2011

Goddiebag!!





Mycket skoj innehöll goddiebagen från galan, det va nöjda barn som rev i mammas påse.
Enya blev jätte glad för sin giraff från Vulli, det är egentligen en baby leksak, men  hon fastnade för den direkt. Så nu har vi hört på det pipande ljudet från den en väldigt lång stund :) Härligt med leksaker som låter!


Jag har haft ett fantastiskt dygn med min fina vän Kristin och alla andra tjejer som va med. God mat, bra underhållning och massa annat skoj. Det blir nog till att åka på nästa års mammabloggala med! Så skönt och roligt att bara få åka iväg med sin bästa vän och slappa och ha kul. Inga barn som springer runt benen, man kan äta sin mat och dricka sitt kaffe i lugn och ro. Så härligt, men bara för en stund :) Jag skulle aldrig kunna vara borta från barnen för länge, men ett dygn va helt perfekt. Längtan blev inte för stor.

Men som man säger, borta bra men hemma bäst. Eftermiddagen har vi spenderat ute i solen hemma hos familjen B. Korvgrillning och lek för barnen blev det.
 Enya & kompisen N
Det är så härligt nu när solen skiner och det är varmt. Man skulle kunna sitta ute i solen hela dagarna. Underbart, hoppas det håller i sig.
Nu ska denna trötta mamma lägga sig på soffan och slappa lite. Hoppas ni också haft en underbar helg!
Kram Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar