söndag 28 november 2010

Söndag igen......

Söndag kväll, fy va fort denna helg har gått. Vi har haft en super mysig helg tillsammans med nära och kära. Vi har hunnit med mycket skoj...Igår va vi ju till Stockholm och träffade mina systrar. Det va så roligt att träffa dom. Barnen blev jätte glada över att träffa sina mostrar. Förhopningsvis så träffas vi snart igen! :)

Idag har barnen haft avslutning på simskolan (lek&plask)  Dom fick simmärken som de tagit. Riktigt stolta va dom och de ska de vara för dom är riktigt duktiga båda två . ;)  Våra små fiskar...

Älsklingen har åkt iväg på jobb igen och kommer inte hem förrens om några veckor...Saknar honom redan!!
Det brukar gå bra, men nu känns det inge kul. Vill ju att hela familjen ska vara hemma och mysa till julstöket...Men, men det är ju bara några veckor, vi får förhoppningsvis ha honom hemma länge i jul.

Snart är det dags för de stora att gå i säng, vi ska upp tidigt i morgon. Liten sover sen en stund tillbaka. Hon va trött ikväll. Sen är det dags för det vanliga plockandet av leksaker som ligger överallt...nån som känner igen sig !? ;)

 Ska bli så roligt att gå och jobba i morgon, känner att jag behöver det efter att ha varit hemma och vabbat en hel vecka...Älskar mina små, men ibland är det bara så skönt att få vara Johanna för en stund och prata med andra vuxna.

Nu, mysa en stund i soffan med mina "stora" busar...
Kram Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar